Plaats een advertentie op TrucksNL

Een losse advertentie is de ideale optie wanneer je eenmalig of een enkele keer een voertuig of onderdeel wilt verkopen. In vijf stappen heb je een verkoopadvertentie opgesteld en staat jouw product 30 dagen online voor maar € 60,-.

Een losse advertentie bij TrucksNL

 • Eenmalige kosten zonder verplichtingen
  Houd volledige controle over je uitgaven.
 • Adverteren zonder marketingervaring
  Duidelijke velden voor een optimale advertentie.
 • Direct contact met potentiële kopers
  Via e-mail, telefoon en WhatsApp.

In 5 klikken jouw advertentie online

Wij helpen jou graag op weg met het plaatsen van een goede advertentie. Aan de hand van 5 eenvoudige stappen vul jij de gegevens in met betrekking tot jouw voertuig, machine of onderdeel. Vul zoveel mogelijk specificaties in om jouw advertentie beter vindbaar te maken op ons platform. Hoe meer informatie jij mee geeft, hoe sneller potentiële kopers over gaan tot actie.

 1. Klik op de knop: plaats advertentie
 2. Selecteer de productgroep en (sub)categorie
 3. Vul je gegevens in
 4. Vul specificaties in en upload foto’s
 5. Activeer je advertentie

Plaats je advertentie op een toppositie

Laat een advertentie opvallen door een toppositie te claimen. Een toppositie is een optie om jouw advertentie extra op te laten vallen bij potentiële kopers. Op basis van een geselecteerde productgroep, een productcategorie of een subcategorie wordt jouw advertentie direct boven aan de pagina uitgelicht.

Je weet hierdoor zeker dat een websitebezoeker jouw advertentie altijd te zien krijgt. Bovendien wordt er vaker op jouw advertentie geklikt en worden er meer aanvragen gerealiseerd.

De eerste vier posities op elke resultatenpagina zijn beschikbaar voor een toppositie advertentie. De positie van jouw advertentie wordt hierbij evenredig gerouleerd met andere bedrijven die in hetzelfde segment een toppositie advertentie hebben.

”Met een toppositie wordt jouw advertentie maar liefst 60% vaker vertoond aan unieke bezoekers”

Download onze brochure met prijzen

Maximale opbrengst voor jouw voertuig of machine?

Wil je een zo hoog mogelijk bedrag voor jouw voertuig of machine? Kies dan voor een veiling. Hierdoor krijg je altijd meer dan het minimumbedrag dat je ervoor wilt hebben.
Meer over veilen

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Handel jij in voertuigen, machines of onderdelen? Bel ons voor de mogelijkheden om te adverteren.

Een belafspraak is altijd gratis en vrijblijvend.
Meer weten? Bel dan +31 6 8218 7881.

Sam Zomerdijk

Bel direct

Contact opnemen

Vul hieronder je nummer in. Start altijd met +31 (Nederland) of +32 (België) en gebruik geen spaties (vast- en mobielnummer is beide mogelijk).