Advertorial in de TrucksNL nieuwsbrief

Wil jij een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel in onze nieuwsbrief plaatsen? Kies dan voor een advertorial. Via een advertorial deel jij informatie nieuwswaarde over jouw bedrijf, dienst of product. Doordat het voor de doelgroep minder duidelijk is dat het om een advertentie gaat, wordt de advertorial over het algemeen beter gelezen dan een normale advertentie.

Daarom een advertorial

Betere prestaties dan algemene advertentie

Advertorials worden beter gezien en gelezen omdat het minder opvalt dat het om reclame gaat. Doordat je meer informatie kwijt kunt, worden betere prestaties bereikt.

Groter vertrouwen onder lezer

Een advertorial zorgt voor meer geloofwaardigheid en vertrouwen doordat deze niet direct als advertentie gezien wordt.

Vanuit de advertorial kunnen wij verwijzen naar een specifieke pagina op jouw website. Een goed doordachte advertorial zorgt dat lezers vaker doorklikken na het lezen van de content.

Bouw credits op bij je doelgroep

Een advertorial wordt toegepast om via een redactioneel verhaal in contact te komen met lezers. Het is eigenlijk een samentrekking tussen een advertentie en een redactioneel artikel. In tegenstelling tot een traditionele advertentie of banneradvertentie, biedt een advertorial meer ruimte een verhaal te vertellen en een product of dienst van jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Het schrijven van een kwalitatieve advertorial wordt bepaald door de juiste tone of voice, de inhoud en bijgevoegde afbeeldingen. Het is van groot belang dat je goed nadenkt over de informatie die je wilt overbrengen en of dit aansluit bij de informatiebehoefte van de doelgroep. Hoe beter jij inspeelt op deze behoeften, hoe groter de kans dat jouw artikel gelezen wordt en lezers doorklikken naar jouw website.

Jouw advertorial op de doelgroep afgestemd

Vanuit TrucksNL versturen wij maandelijks Tips and Trucks nieuwsbrieven naar de verschillende doelgroepen. Hierbij ligt totale bereik boven de 60.000 ontvangers. Afhankelijk van jouw product of dienst, geven wij advies over de mogelijkheden waar jouw advertorial het beste geplaatst kan worden. Blijken beide doelgroepen hieronder te vallen? Dan raden we je aan om je advertorial doelgroep specifiek te maken door content hierop aan te passen. Hierdoor heb je de grootste kans dat jouw advertorial volledig gelezen word en lezers doorklikken naar jouw website.

Houd er tevens rekening mee dat wij nieuwsbrieven naar Nederlands- en Engelstaligen versturen. Hierdoor is het van belang om een professionele vertaling van jouw advertorial voorhanden te hebben.

Wij helpen jou met een marketing boost!

Bel met Rolf op +31 (0) 6 46 75 08 78 en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?