Samenwerken met TrucksNL

TrucksNL is een van de grootste advertentieplatforms in de Benelux voor de verkoop van voertuigen, machines en onderdelen. Biedt jij een aanvullend product of een aansluitende dienst in de niche van Transport en zwaar materieel? Dan werken wij graag met jou samen.

Ontdek jouw marktpotentie

Krijg inzage in de marktpotentie en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij maken voor jou analyses op basis van de meest complete zakelijke database van Nederland. Vanuit hier maken wij inzichtelijk wat de omvang van jouw markt is, waar kansen liggen en welke doelgroepen interessant zijn voor jouw product of dienst.

Benader je doelgroep(en)

Op TrucksNL hebben we te maken met verschillende doelgroepen. In de basis zijn dit adverteerders en kopers van voertuigen, machines en aanverwante onderdelen. Onze in-house specialisten hebben echter op basis van segmentatie nog meer doelgroepen gerealiseerd. Hierdoor kunnen wij heel gericht jouw producten of diensten koppelen aan de juiste doelgroep voor jouw bedrijf.

Zet jouw bedrijf op de kaart

Met onze jarenlange ervaring en kennis in het vak, hebben wij diverse marketing tools gerealiseerd om jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Door meerdere marketingtools te combineren, is het mogelijk om jouw positie te versterken en de meest optimale resultaten te behalen voor jouw bedrijf. Onze specialisten hebben hiervoor de ideale online marketing campagne opgesteld.

TrucksNL; jouw partner voor gerichte marketingactiviteiten

Bij TrucksNL werken wij dagelijks aan het uitbreiden en optimaliseren van ons verkoopplatform. Hierbij is ons doel om partijen bij elkaar te brengen die elkaar kunnen versterken op aanverwante vlakken. Wij werken daarom graag met uiteenlopende partners om onze verkopers en kopers optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit kan in de vorm van het aanbieden of promoten een dienst of product die van toegevoegde waarde is.

Biedt jij onderhoudsdiensten voor de transportmiddelen, machines of bedrijfswagens? Verkoop jij transport/auto gerelateerde producten? Ben je een verzekeraar of bemiddel je in veiling of leasing van voorgenoemde? Houd jij je bezig met duurzame brandstof? Dan werken wij graag met jou samen. Door vraag en aanbod gericht en efficiënt bij elkaar te brengen, realiseren wij een optimaal presterend platform voor verschillende eindgebruikers.

Klaar voor een samenwerking?

Heb jij een product of dienst waar onze handelaren of kopers blij mee zijn? Bel ons voor de mogelijkheden om te adverteren. Een bel afspraak is altijd gratis en vrijblijvend.

Rolf Oberink

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?