Display advertising op TrucksNL


Wil je meer naamsbekendheid creëren met jouw bedrijf? Kies dan voor display advertising op ons platform. Door banners van jouw organisatie terug te laten komen op verschillende pagina’s binnen TrucksNL, bouw je herkenning en vertrouwen op bij de websitebezoeker.

Daarom display advertising

Bouw naamsbekendheid op

Bereik binnen korte tijd een grote groep potentiële kopers.

Vertoningen op specifieke plekken

Gerichte targeting op basis van doelgroep en productsegment.

Directe link naar jouw website

Stimuleer het aantal bezoekers naar je eigen website.

Maak reclame voor jouw bedrijf

Met een display advertisement campagne, presenteer je je eigen bedrijf aan een groot publiek. Het grote voordeel hiervan is dat je gemakkelijker herkent wordt door de doelgroep waardoor er onbewust vertrouwen gecreëerd wordt. Een belangrijk onderdeel om een toekomstige conversie voor jouw product of dienst te stimuleren. Op ons platform bieden wij ruimte voor het tonen van diverse banners op diverse plekken. Breng jouw bedrijfslogo of boodschap direct onder de aandacht en val op.

Gerichte targeting op doelgroep

Voor display advertisement maken wij gebruik van Google Ad Manager. Door toepassing van Google ad Manager zijn wij in staat om jouw banners gericht te targetten op een specifieke doelgroep. Waar banners in de basis op de homepage/bedrijfspagina, resultatenpagina of product detailpagina vertoond worden, kunnen wij deze eveneens opnemen in e-mailalerts, kopie e-mails richting eindgebruikers en reactie e-mails richting handelaren. Bovendien kunnen we segmenteren op basis van type gebruiker. Er wordt hierbij onder andere gefilterd op: locatie van gebruiker (tot op gemeenteniveau nauwkeurig), taal van gebruiker, categorie/subcategorie/productgroep, bouwjaar van voertuig of machine, euronorm van voertuig.

Hoe gerichter wij je banners inzetten, hoe groter de kans op succes.

Betaal enkel voor wat je gebruikt

Met inzet van Google Ad Manager is het mogelijk om het aantal vertoningen op TrucksNL speciaal voor jouw campagne te reserveren. Wij maken een inschatting van het aantal vertoningen dat je in een bepaalde periode kan verwachten. Wordt dit aantal onverhoopt niet gehaald? Dan loopt de campagne kosteloos door zolang als nodig is om het aantal afgesproken vertoningen te behalen. De kosten voor display advertisement is gebaseerd op het CPM-model (Cost per Mille = kosten per 1.000 vertoningen). Hierbij hanteren wij een minimale afname van 100.000 vertoningen. De hoogte van de CPM-kosten worden bepaald door hoe specifiek targeting toegepast wordt op ons platform.

Professionele bannerset op maat

Voor een TrucksNL display advertisement campagne, hanteren wij een bannerset bestaande uit 3 banners (met de afmetingen 300×250, 300×600, 970×250). Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om deze zelf te ontwerpen of kunnen wij dit voor je verzorgen. TrucksNL beschikt over in-house designers die zeer professionele banners kunnen ontwerpen met een pakkende boodschap. Ook zal het logo hierop terugkomen zodat bezoekers duidelijk weten met welk bedrijf ze te maken hebben. Besteed je het ontwerp aan ons uit? Dan is de bannerset na oplevering geheel jouw eigendom.

Voorbereidingen voor een goede banner campagne

1. Vastellen van de doelgroep

Laat ons weten wie je doelgroep is zodat wij dit voor de campagne kunnen instellen. Denk hierbij aan het land of de plaats van een bezoeker, de taal, het geslacht, en de leeftijdscategorie. Wil je hierbij geholpen worden? Dan staan onze advertentiespecialisten graag voor je klaar.

2. bepalen van locaties voor vertoningen

Wil je breed adverteren of in specifieke productcategorieën/productgroepen? Wij kunnen je banners nog specifieker vertonen op basis van bouwjaar of euronorm van een voertuig. Afhankelijk van jouw doelstelling, geven wij jou gericht advies over het behalen van de beste resultaten.

3. ontwikkelen van bannerset

Zorg voor een betrouwbare en professionele uitstraling met een hoogwaardige bannerset. Dit heeft veel invloed op hoe je je richting de doelgroep wilt presenteren. Onze designers helpen jou graag. Een eigen set aanleveren is eveneens mogelijk.

Meer advies over display advertisement?

Wij helpen je graag. Bel met Rolf op +31 (0) 6 46 75 08 78 en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?