Jouw artikel op de TrucksNL blog

Met een blogartikel op TrucksNL zet je jouw bedrijf op de kaart. Het schrijven en plaatsen van een blog heeft als groot voordeel dat jij als bedrijf autoriteit uitstraalt binnen jouw vakgebied. Door het plaatsen van een diepgaand artikel, overtuig je bezoekers van jouw kennis. Hierdoor creëer je meer vertrouwen en bouw je eveneens naamsbekendheid op.

Daarom een blogartikel

Groter bereik

Bouw naamsbekendheid op en val op onder bezoekers

Betere vindbaarheid Google

Door het publiceren van nieuwe content, indexeert Google jou beter

Autoriteit in jouw vakgebied

Je laat zien dat jij de expert bent op het gebied waar je zaken in doet

Schrijf een waardevol artikel voor de doelgroep

Via onze blog bieden wij jou een platform om jouw kennis en deskundigheid te delen met de doelgroep. Je bent hierin vrij wat voor informatie je wilt delen. Uiteraard kunnen we je hierin bijstaan met ideeën. Een groot voordeel van een blogartikel is dat jij informatie kan delen die zeer waardevol is voor de doelgroep. Het is de perfecte manier om de kennis binnen jouw bedrijf over te dragen richting hen. Breng bijvoorbeeld een veel voorkomend probleem onder de aandacht en geef tips of oplossingen, speel in op een actualiteit of geef antwoord op een veel gestelde vraag die binnen jouw vakgebied vaak voorbij komt.

Groot bereik op nationaal en internationaal niveau

Onze blog is voor iedereen toegankelijk, zowel nationaal als internationaal. Behoren Engelstaligen tot jouw doelgroep? Dan adviseren wij om jouw artikel ook in het Engels op onze blog te plaatsen. Daarnaast kan je diverse afbeeldingen of factsheets toevoegen aan het artikel om deze visueel aantrekkelijker te maken.

Houdt er rekening mee dat jouw blogartikel een pakkende titel heeft, waardoor de aandacht van de doelgroep getrokken. Een pakkende titel stimuleert de gebruiker om de link aan te klikken om het gehele artikel te lezen. Doordat wij de de blog op onze socialemediakanelen en in onze nieuwsbrief (60.000 ontvangers) plaatsen is het van groot belang om de doelgroep extra te verleiden om door te klikken.

Maak met een blogartikel jouw bedrijf persoonlijker en toegankelijker

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag. Bel met Rolf op +31 (0) 6 46 75 08 78 en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?