Hoe neem ik contact op met een adverteerder?

Heb jij een voertuig, machine of onderdeel gezien op TrucksNL dat jij graag wilt kopen? Neem dan contact op met de adverteerder. Wij hebben namelijk zelf niets op voorraad. De adverteerders op onze website hebben de voorraad. Er zijn een aantal mogelijkheden om contact op te nemen met de adverteerder, deze zie je hieronder en vind je terug op de advertentiedetailpagina.

Stuur een bericht

Klik op de gele button ‘Stuur bericht naar adverteerder’. Je gaat dan automatisch naar het formulier onderaan de pagina waar je jouw bericht naar de adverteerder kan sturen.

Stuur een appje

Klik op de groene button met ‘WhatsApp de adverteerder’. Je gaat nu automatisch naar jouw WhatsApp op jouw mobiel of WhatsApp web op jouw computer. Je kunt vervolgens een appje met jouw bericht naar de adverteerder sturen.

Bel hem

Scroll helemaal naar beneden. Rechts zie je dan het blok ‘Contactgegevens’ staan. Klik op ‘Toon telefoonnummer’. Staat er i.p.v. ‘Toon telefoonnummer’ een naam van de contactpersoon? Klik dan daarop. Vervolgens verschijnt het telefoonnummer van de adverteerder.

Vraag een terugbelverzoek aan

Scroll helemaal naar beneden. Links zie je dan het blok ‘Contact de adverteerder’ staan. Vink ‘Ik wil teruggebeld worden’ aan (nummer 1). Dan verschijnt er een vak om jouw telefoonnummer in te vullen. Klik op ‘Krijg uw offerte’ (nummer 2). De adverteerder belt jou nu zo snel mogelijk terug.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?