De ideale marketing campagne

Om gericht en efficiënt doelstellingen te bereiken voor jouw bedrijf als partner, stellen wij aan de hand van de eerder verrichtte analyses een optimale marketingcampagne op. Middels deze marketing campagne loodsen wij jouw doelgroep door een opbouwende flow om uiteindelijk over te gaan tot een conversie.

De verschillende marketingmogelijkheden

Bij TrucksNL beschikken wij over verschillende marketingtools die ingezet kunnen worden om jouw doelstelling(en) te behalen. Afhankelijk van deze doelstelling(en) zetten wij de meest optimale marketingmix neer. Met onze kennis en ervaring weten we welke combinaties van onze marketingtools, bijdragen tot bepaalde successen. De marketingtools die wij voor jouw bedrijf kunnen inzetten zijn: display advertising, blogs, advertorials, co-branded e-mailcampagnes, e-mailmarketing en retargering via DV360.

De verschillende fases van het marketing traject

Voorafgaand aan een conversie, doorloopt de doelgroep een heel traject door. De zogenoemde customer journey (klantreis). Onze kracht binnen deze customer journey zit in de fases ‘bewustwording’ en ‘overweging’. Door marketingtools uitgekiend in te zetten, creëren we op de juiste momenten verschillende touchpoints tussen de doelgroep en het merk. Vanuit iedere touchpoint worden de statistieken gemeten om te bepalen hoe de doelgroep het traject doorloopt. Op deze manier kunnen wij de customer journey continu monitoren en waar nodig bijsturen.

Globale stadia van de online campagne

Iedere online marketing campagne bij TrucksNL is uniek, daarom is het lastig om precies uit te lichten hoe wij voor jouw te werk gaan. Om je echter globaal een indruk te geven, hebben wij hieronder uiteengezet welke stadia er veelal verwerkt zitten in een campagne. Deze stadia lopen tijdens een campagne in elkaar over of naast elkaar, net hoe dit voor jouw bedrijf het beste uitpakt. Houd er echter rekening mee dat het goed mogelijk is, dat wij voor jouw doelstellingen een andere campagne hanteren en afwijken van deze stadia.

Bouwen aan naamsbekendheid

In het eerste stadium starten we over het algemeen met de opbouw van naamsbekendheid. Hiervoor wordt meerdere maanden te tijd uitgetrokken. Op deze manier leert de doelgroep jouw logo en bedrijfsuitingen kennen.

Creëren en promoten van content

In het tweede stadium richten we ons op het bewust benaderen en triggeren van de doelgroep. Dit doen wij aan de hand van het inzetten en promoten van doelgerichte content. Gezamenlijk wordt de inhoud bepaald, waarna deze gepromoot worden via eigen en externe kanalen.

Uitlichten van specifieke actie

In dit stadium wordt een specifieke aanbod getoond om de doelgroep concreet tot actie over te laten gaan. Deze actie wordt via uiteenlopende kanalen gepromoot. Hierbij wordt eveneens van retargeting gebruik gemaakt om het succes van de actie te vergroten.

Jouw bedrijf promoten via een online marketing campagne?

Wij denken vrijblijvend met je mee. Bel met Rolf op +31 (0) 6 46 75 08 7.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?