Klantverhaal AZ Trucks

“Door middel van de Advertentiebooster hebben wij in één week negen vrachtwagens verkocht i.p.v. in dertig dagen “

M.Z. Khan, Managing Partner AZ Trucks

AZ Trucks is een jong en flexibel bedrijf in Wateringen. Wij specialiseren ons in de verkoop van gebruikte vrachtwagens, trailers en bouwmachines, zegt M.Z. Khan.

AZ Trucks bestaat nu twee jaar en adverteert al vanaf het begin van hun bedrijf op TrucksNL.

Wereldwijd succesvol verkopen

TrucksNL geeft AZ Trucks de mogelijkheid om hun voorraad wereldwijd te verkopen. “Tot nu toe hebben we altijd al onze voorraad die wij op TrucksNL adverteerden, wereldwijd kunnen verkopen”.

Lokaal succesvol verkopen

AZ Trucks is begonnen met de Advertentiebooster van TrucksNL, omdat ze naast wereldwijd ook lokaal meer wilden verkopen. Met als doel dat de verkoop nog sneller gaat. “We willen groeien op de lokale markt en daar meer nieuwe contacten opdoen”.

Verkoopcijfers enorm gestegen

“Binnen één week hebben wij negen vrachtwagens verkocht via de Advertentiebooster, i.p.v. in dertig dagen”, zegt M.Z. Khan. In het begin hadden zij niet verwacht dat het zo veel zou opleveren. “Onze verwachting is totaal overtroffen. TrucksNL is een erg professioneel bedrijf en heeft het tegendeel bewezen. Mijn complimenten!”

M.Z. Khan raad de Advertentiebooster aan:

De Advertentiebooster heeft echt veel voordelen voor de verkoop: onze verkoopcijfers zijn enorm gestegen met behulp van de Advertentiebooster. Dit laat zien dat het echt de moeite waard is om hier gebruik van te maken. Door de Advertentiebooster hebben wij meer contact met kopers/klanten, serieuze aanbiedingen en een groter bereik. Geef het een kans en je zult er echt geen spijt van hebben. Waarschijnlijk zal het je zo goed bevallen dat je niet meer zonder kan!

Advertentiebooster TrucksNL

Via de Advertentiebooster van TrucksNL bereik je meer potentiële kopers. Doordat je jouw voorraad promoot buiten TrucksNL en andere verkoopwebsites om. Deze kopers zien namelijk via de Advertentiebooster jouw voorraad op alle andere websites waar ze ook op actief zijn. Denk aan websites als Facebook, YouTube, maar ook Nu.nl, Truckstar en BIGtruck. Door dit grotere bereik voor jouw voorraad verkoop je nog sneller onder jouw doelgroep.

Dus wil jij net als AZ Trucks jouw advertenties een boost geven en hierdoor jouw voorraad sneller verkopen?

Mail of bel Sam Zomerdijk om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van de Advertentiebooster voor jouw bedrijf te bespreken.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?