Companjen Bedrijfswagens: Professionele uitstraling met onze nieuwe website

‘Met ons nieuwe website ontvangen wij leuke reacties van onze klanten over de professionele uitstraling en gebruiksvriendelijkheid’.

Priszilla Companjen, administratief medewerker bij Companjen

(Van links naar rechts op de foto: Bart Companjen, Giel Companjen en Bertus Companjen).

Companjen Bedrijfswagens is een familiebedrijf in Vriezeveen, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen voor hoofzakelijk veetransport. Het bedrijf adverteert al meer dan 21 jaar op TrucksNL. Hierbij plaatsen ze meer dan 75 advertenties per maand. Onlangs hebben ze hun bedrijfswebsite laten ontwikkelingen door TrucksNL en dat bevalt goed.

Nieuw pand, nieuwe uitstraling, nieuwe website

Companjen Bedrijfswagens is onlangs verhuisd naar een nieuw pand en daar hoorde een nieuwe uitstraling, logo en website bij, vond Priszilla. “De website die we hadden was al meer dan 5 jaar oud en voldeed niet meer aan de eisen van nu”. Naast het ontwikkelen van de website heeft TrucksNL geholpen bij het ontwerpen van hun nieuwe logo.

Minder tijd kwijt aan het versturen van informatie

De nieuwe website heeft volgens Priszilla niet alleen een mooie uitstraling maar bevat ook alle informatie over hun diensten en voertuigen. ‘Ik kan een pdf downloaden van een voertuig en deze direct naar een klant mailen of uitprinten en meegeven. Op het pdf document zit een QR code die klanten kunnen scannen voor meer informatie. Super makkelijk!”.

Meer contactaanvragen en beter vindbaar op Google

“We merken dat we beter gevonden worden op Google. We worden meer gebeld en krijgen veel berichten binnen via WhatsApp, mobiel en e-mail. Op onze nieuwe website kunnen bezoekers een contactformulier invullen, deze wordt nu gemiddeld 8 keer per maand ingevuld”.

Bij TrucksNL wordt er vanuit drie invalshoeken gekeken naar de ontwikkeling van een website. Wij focussen ons hierbij op techniek, verkoop en marketing. Met deze drie pijlers zorgen wij ervoor dat websites van onze klanten op optimaal presteren. Ook Priszilla beaamt dat; “Onze Google prestaties liggen hoger dan voorheen: ons profielweergaven is in 5 maanden tijd met percentage van 6% gestegen.”

Of Priszilla website ontwikkeling door TrucksNL aanraadt aan andere bedrijven? “Ja, zeker. De website ziet er professioneel uit en ik ben erg positief over hoe het allemaal is verlopen. TrucksNL reageert goed en snel, binnen één dag had ik antwoord.”

Wil jij een nieuwe website?

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw bedrijf professioneel op de kaart te zetten en beter te presteren. Mail of bel Sam Zomerdijk om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van maatwerk websites voor jouw bedrijf te bespreken.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?