Hulleman: dankzij onze nieuwe website stralen wij meer betrouwbaarheid uit

“Bij het eerste contactmoment sturen wij een bericht met een link naar onze website. Als de klant op onze website terechtkomt, kunnen ze direct informatie bekijken over ons bedrijf en dat straalt betrouwbaarheid uit”

Jaap Siebert, accountmanager inkoop/verkoop bij Hulleman

Hulleman is een familiebedrijf gevestigd in Marknesse.  Hulleman verkoopt voornamelijk gebruikte bouwmachines en trucks. Van 90 tons graafmachines tot kleine bakwagens en alles daartussenin. Daarom zijn de kopers heel divers, van tuinders tot grote bedrijven uit het binnen- en buitenland. Hulleman heeft sinds kort een op maat gemaakte website laten ontwikkelen door TrucksNL en dat straalt betrouwbaarheid uit.

Hulleman gaat met de tijd mee

De technologie veranderd door de jaren heen en dat merkte Jaap ook: “Onze website was meer dan 10 jaar oud en werkte niet meer naar behoren. Je kon de foto’s niet vergroten en deze zagen er soms ook wazig uit. We vinden het belangrijk dat de producten die we aanbieden goed weerspiegeld worden op onze website. En dat is met onze nieuwe website gelukt.”

Naast de uitstraling van de website zorgt TrucksNL ook dat de technologie achter de schermen geheel geoptimaliseerd is. Denk hierbij aan de snelheid van de website, de vindbaarheid van de website op Google en de gebruiksvriendelijkheid.

Betrouwbaarheid uitstralen

Met de op maat gemaakte website wil Hulleman betrouwbaarheid uitstralen naar nieuwe klanten: “Bij het eerste contactmoment sturen wij een bericht met een link naar onze website. Als de klant op onze website terechtkomt, kunnen ze direct informatie bekijken over ons bedrijf en dat straalt betrouwbaarheid uit”, zegt Jaap.

Of Jaap website ontwikkeling door TrucksNL aanraadt aan andere bedrijven? “Ik zou TrucksNL zeker aanraden. Wij houden ons liever bezig met de verkoop van onze voertuigen en machines. Het is dan fijn dat iemand zoals TrucksNL onze ideeën en wensen in de praktijk kan uitbrengen.

Wil jij een nieuwe website?

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw bedrijf professioneel op de kaart te zetten door het maximale uit jouw website te halen. Mail of bel Sam Zomerdijk om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van maatwerk websites voor jouw bedrijf te bespreken.

Neem contact op met Sam

sam@trucks.nl

+31 (0)6 82 18 78 81

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?