Salper Import Trucks S.L.: onze nieuwe website als visitekaartje

Ik geloof dat onze website het beste visitekaartje is voor potentiële klanten. Ook is het een goede en snelle manier voor hun om ons online te kunnen vinden”

Manuel Lopéz, verkoopmanager bij Salper Import Trucks

Manuel Lopéz

Salper Import Trucks S.L. is een startend bedrijf dat gevestigd is in O Carballiño, Spanje. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van vrachtwagens en bouwmachines op aanvraag van de klant. Salper Import Trucks heeft onlangs een template website afgenomen bij TrucksNL en wil hiermee een professionele indruk achterlaten bij de klant.

Over Salper Import Trucks

Salper Import Trucks werd een jaar geleden opgericht door twee zakenlieden die een passie hebben voor de bouwsector. In het verleden hebben ze zelf aankopen gedaan voor bouwbedrijven, waardoor ze ervaring hebben opgedaan in de aankoop van bouwmachines. Hierdoor zagen ze een zakelijke kans om een eigen bedrijf op te starten dat zich uitsluitend bezighoudt met het importeren van allerlei soorten bouwmachines, en uiteindelijk ook vrachtwagens.

“Wij beschouwen onszelf als uniek in deze sector omdat we machines en vrachtwagens importeren die zijn afgestemd op de behoeften van de koper. Ze vertellen ons wat ze nodig hebben en wij gaan voor ze op zoek en bieden aan wat ze vragen. Dit maakt ons anders dan anderen in deze sector” zegt Manuel.

Professionele uitstraling

Vooral als opstartend bedrijf is het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij (potentiële) klanten. Hier speelt een overzichtelijk en professionele website een rol in. “De klanten die onze website bezoeken geven aan dat het overzichtelijk en duidelijk is”. Naast de uitstraling van de website zorgt TrucksNL ook dat de technologie achter de schermen geheel geoptimaliseerd is. Denk hierbij aan de snelheid van de website, de vindbaarheid van de website op Google en de gebruiksvriendelijkheid.

Stijging in contactaanvragen en beter vindbaar op Google

Door de nieuwe website merkt Manuel dat er meer contactaanvragen binnenkomen. “Door onze website en advertenties op TrucksNL, wordt er door potentiële kopers vaker contact met ons opgenomen. Dit helpt ons om nog meer te verkopen! En meer verkoop betekent groei”.

Of Manuel websiteontwikkeling door TrucksNL aanraadt aan andere bedrijven?
“Ja, het resultaat spreekt voor zich! Wij zijn goed geadviseerd door TrucksNL en vinden een professionele website belangrijk voor ons bedrijf”

Wil jij ook een nieuwe website?

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw bedrijf professioneel op de kaart te zetten door het maximale uit jouw website te halen.

Mail of bel Stephen ten Hoonte om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van template websites voor jouw bedrijf te bespreken.

Neem contact op met Stephen

stephen@trucks.nl

+31 (0)6 10 39 34 34

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?