SpitsTrucks over de advertentiebooster

“Door inzet van de advertentiebooster zijn het aantal contactmomenten met meer dan 2,7% gestegen“

Ahmed Aoulad, eigenaar SpitsTrucks

Ahmed Aoulad

Ahmed Aoulad is eigenaar van het bedrijf SpitsTrucks en handelt al meer dan 15 jaar in trucks. SpitsTrucks is gevestigd in Numansdorp en heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gebruikte trucks, trailers en bouwmachines. Sinds twee maanden maken ze gebruik van de advertentiebooster van TrucksNL en dat heeft resultaat.

Wie niet waagt wie niet wint

Ahmed is van alles aan het uitproberen om zijn verkopen te optimaliseren. Zo koos hij ook voor de advertentiebooster van TrucksNL “Als ondernemer probeer ik alle tools uit. Ik vind namelijk dat je pas iets kan beoordelen als je het heb uitgeprobeerd!” De meest opmerkelijke verandering bij het inzetten van de advertentiebooster is dat Ahmed opeens trucks verkocht die al langer te koop stonden. Niet zo vreemd, want de advertentiebooster is er juist opgericht om specifieke voertuigen onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep die hiernaar op zoek is.

Stijging contactmomenten met potentiële kopers

Wat Ahmed nog meer opviel, is dat het aantal contactmomenten sinds de start van de advertentiebooster met 2,7% gestegen zijn. Voor het bedrijf een mooie bijkomstigheid. Dit betekent niet alleen dat er meer gebruikers zijn die interesse hebben in een voertuig van hem, maar ook dat de naamsbekendheid van zijn bedrijf groter is geworden. “Ik raad daarom de advertentiebooster bij iedereen aan.” zegt Ahmed. “Ik behaal in verschillende opzichten meer resultaat.”

De werking van de advertentiebooster

Een advertentiebooster werkt uiterst efficiënt voor verkopers en handelaren van TrucksNL. Met advertentiebooster worden meerdere verkoopadvertenties in één banner getoond aan een specifieke doelgroep. Al deze advertenties zijn gericht geselecteerd en afgebakend op dezelfde specificaties (denk aan bouwjaar, merk, kilometerstand, etc).
Doordat wij weten waar kopers voor specifieke voertuigen zich online bevinden, brengen wij de samengestelde banners onder de aandacht op specifieke externe websites of via socialmediakanalen als Facebook en Instagram. Vraag en aanbod worden op deze wijze optimaal bij elkaar gebracht, met betere verkoopresultaten als gevolg.

Wil jij je voertuigverkopen ook verbeteren?

Verkoopspecialist Sam bespreekt gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van de advertentiebooster voor jouw bedrijf. Mail of bel Sam Zomerdijk.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?