Bereik jouw doelgroep met onze data

Ons verkoopplatform wordt dagelijks door tienduizenden verschillende bezoekers en gebruikers bezocht uit meer dan 180 landen. Allen met een eigen bezoekersintentie. De bezoekersdata hiervan hebben wij over de afgelopen twee decennia verzameld, geordend en geanalyseerd. Vanuit hier hebben wij heel duidelijk verschillende doelgroepen opgesteld waardoor wij in staat zijn om vraag en aanbod gericht bij elkaar te brengen.

De bezoekers en gebruikers van TrucksNL

Op TrucksNL hebben wij een hoog bereik in de branche van transport, machines, bedrijfswagens en zwaar materieel. Om een duidelijk beeld te scheppen, hebben wij in de basis te maken met twee doelgroepen, te noemen kopers en verkopers.

Onder de kopers bevinden zich eindgebruikers die voornamelijk voertuigen of onderdelen kopen om zelf actief te gebruiken. Daarnaast bestaat een groot deel van onze kopers uit handelaren die gericht voertuigen kopen om deze vervolgens door te verkopen. Handelaren vallen hierdoor eveneens in de doelgroep van verkopers. Het overige deel van de verkopers zijn met name partijen die eenmalig of af en toe een voertuig of onderdeel verkopen omdat deze overbodig is geworden.

Vergroot je succes met doelgroep targeting

Doordat wij door de jaren heen enorm veel data verzameld hebben, beschikken wij over de mogelijkheid om gericht de targetten op specifieke doelgroepen in onze branche. Dit maakt het voor partners interessant om producten of diensten gericht aan de bieden aan partijen die aan hun doelgroep eisen voldoen. Hierbij geldt: hoe gerichter de targeting, hoe groter de kans op succes.

Wij beschikken over een rijke set aan targeting mogelijkheden, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om de gewenste doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan targeting op regio, taal, productcategorie, subcategorie, productgroep, type voertuig, product specificatie, etc.

Benieuwd of jouw doelgroep zich op TrucksNL bevindt?

Neem contact op met Rolf Oberink. Bel +31 (0) 24 350 06 20 en wij kijken vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur

    Open chat
    Hi, kunnen we je ergens mee helpen?