Over TrucksNL

TrucksNL is dé online marktplaats voor gebruikte voertuigen, machines en onderdelen. Maandelijks wordt ons platform door ruim 500.000 unieke bezoekers bezocht vanuit meer dan 180 landen. Iedere dag verschijnen er maar liefst 10.000 nieuwe advertenties online die aangeboden worden door meer dan 1.500 aanbieders.

Door de populariteit van ons platform, hebben wij het TrucksNL verkoopplatform steeds verder uitgebouwd. Momenteel is het mogelijk om in maar liefst 44 specifieke productcategorieën te adverteren. Denk hierbij aan vrachtwagens, trekkers, bouwmachines, bedrijfswagens, heftrucks, auto’s, containers, onderdelen, uitrustingen en meer. Bovendien breiden wij regelmatig onze diensten uit en optimaliseren wij functionaliteiten om verkopers, kopers en partners nog beter van dienst te zijn. Nationaal en internationaal.

Hoe het begon

Tnl Business is in 1998 begonnen onder de naam TrucksNL. Sinds de start is het bedrijf gevestigd in Wijchen, ten zuiden van Nijmegen. Het platform voor tweedehands vrachtwagens en onderdelen begon in eerste instantie lokaal. Voornamelijk Nijmeegse handelaren waren vertegenwoordigd op de website. Al snel bleek er veel potentieel voor het platform en groeide TrucksNL uit tot een begrip binnen de eigen landsgrenzen.

Enkele jaren daarna kon internationaal succes niet uitblijven. TrucksNL ging de grens over naar België en Duitsland om gestaag ook in andere landen door te groeien binnen Europa. Ondertussen trekt het platform voor tweedehands voertuigen bezoekers en handelaren uit nog meer landen tot ver buiten Europa. Hiermee vertegenwoordigen wij een wereldwijd toegankelijk platform voor uiteenlopende gebruikers.

Onze missie

Onze grote missie is om kopers, verkopers een aanverwante partijen die actief zijn in dezelfde branche over de hele wereld samen te brengen. Door de gebruiksvriendelijke opzet van ons platform, is het voor alle partijen mogelijk om snel te schakelen en handelen. Adverteerders kunnen op een laagdrempelige wijze adverteren. Kopers kunnen in enkele kliks snel de juiste verkoopadvertenties vinden. Partners kunnen specifiek hun doelgroepen benaderen. Door op deze wijze vraag en aanbod gericht bij elkaar te brengen, zorgen wij voor een complete cirkel waar bedrijven elkaar onderling sterker maken.

Open chat
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?