Behaal meer omzet met een professionele bedrijfswebsite

Wil jij jouw organisatie online goed positioneren? Kies dan voor een bedrijfswebsite die wij voor jou realiseren. Je creëert een professionele uitstraling, bent beter vindbaar in zoekmachines en profiteert van optimale websiteprestaties. Met onze kennis en ervaring bouwen wij een hoogwaardige website.

Voordelen van een hoogwaardige website

 • Professioneel visitekaartje voor bezoekers
  Voorzien van een strak design en uiteenlopende modules, beschik jij over je eigen complete website.
 • Toegankelijk in meerdere talen
  Bereik een grotere doelgroep doordat je website in meerdere talen ondersteund wordt.
 • Geen omkijken naar onderhoud
  TrucksNL zorgt ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Zo ben je continu verzekerd van optimale prestaties.

Waarom een website laten maken?

Vandaag de dag is het voor bijna iedereen mogelijk om een website te maken. Maar behaal jij met jouw website ook het beoogde resultaat? Een professionele website laten maken is een vak apart waar wij je graag bij helpen. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in het segment van transport, machines en onderdelen, helpen wij je gericht om een goed presterende website neer te zetten.

Afhankelijk van je wensenpakket maken wij een website die jou online succes levert. Wij stemmen het webdesign af op jouw huisstijl. Daarnaast verwerken wij elementen en functionaliteiten in de website waarmee we jouw doelstellingen kunnen bewerkstelligen.

 • Geschikt voor ieder apparaat (dekstop, mobiel, tablet)
 • Persoonlijke ondersteuning bij vragen
 • Verzekerd van updates en onderhoud
 • Goed te indexeren door Google

Download onze brochure met prijzen

Een goed presterende website op maat

Om een goed presterende website te realiseren, maken wij gebruik van ons eigen ontwerpsysteem waar elementen en modules in verwerkt zitten. Door de elementen en modules op verschillende manieren te combineren, ontstaat er voor ieder bedrijf een onderscheidende website. Alle elementen worden afgestemd op jouw logo en huisstijl zodat de herkenbaarheid van jouw bedrijf gegarandeerd blijft.

De verschillende elementen die toegepast kunnen worden, zijn onder andere: menu's, headers, kolommen, fotogalerijen, sliders, categorie overzichten, productpresentaties, specificatiekenmerken, zoekfilters, contactopties, extra talen en meer. Daarnaast worden jouw verkoopadvertenties vanuit het TMS doorgekoppeld naar jouw website. Je toont het actuele aanbod ook op je eigen website.

Ook een goede verkoopwebsite voor jouw bedrijf?

Laat van je horen en wij gaan na wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel met Sam Zomerdijk via +31 6 8218 7881.

Sam Zomerdijk

Bel direct

Contact opnemen

Vul hieronder je nummer in. Start altijd met +31 (Nederland) of +32 (België) en gebruik geen spaties (vast- en mobielnummer is beide mogelijk).