Gerichte verkoop met een advertentie booster

Met een advertentie booster bundelen wij de kracht van meerdere advertenties in één banner. Door advertenties uit hetzelfde segment te promoten onder een specifieke doelgroep, wordt een snellere verkoop van jouw voertuig gerealiseerd.

Voordelen van een advertentie booster

  • Promotie van specifiek aanbod
    Wij zorgen dat productadvertenties uit een specifiek segment getoond worden aan een relevante doelgroep.
  • Groter bereik onder potentiële kopers
    Doordat advertenties getoond worden in specifieke landen op verschillende websites, is een koper sneller gevonden.
  • Lage kosten door gebundelde krachten
    Kosten voor adverteren blijven laag doordat meerdere adverteerders via meedoen met verschillende advertenties.

Verkoop beter, sneller en efficiënter

Jouw verkoop is pas een succes wanneer je deze voor de juiste prijs verkocht hebt. Daar helpen wij je graag zo efficiënt mogelijk bij met een advertentie booster. Een advertentie booster is een dienst waarbij, in een poule met meerdere adverteerders, specifieke voertuigen of machines worden gepromoot. Door advertenties uit een productgroep te bundelen en gericht te tonen aan potentiële kopers, wordt een optimale conversie gerealiseerd.

Wanneer je je aanmeldt voor een advertentie booster, ontwikkelen wij een dynamische banner die geplaatst wordt op specifieke websites waar jouw doelgroep zich bevindt. Deze websites lopen uiteen van nieuwswebsites tot verkoopplatforms en socialemediakanalen. Wij maken een selectie van advertenties die binnen een specifiek segment vallen en zorgen dat jouw voertuig of machine extra opvalt.

Download onze brochure met prijzen

Verkopen boosten met een advertentie booster

Onze dynamische banner campagnes zorgen voor een verhoging van jouw voertuig verkopen. Ben je net nieuw als handelaar bij TrucksNL? Dan is een advertentie booster ideaal om in korte tijd een aanzienlijke naamsbekendheid op te bouwen buiten ons platform om. Dit geldt eveneens voor bestaande klanten. Onze banner campagnes zijn op maar liefst 3 miljoen websites (waaronder Facebook en Instagram) terug te vinden. Hierdoor bereik je in korte tijd doelgericht een grote groep potentiële kopers.

Met onze kennis en ervaring weten wij op welke websites en in welke landen de verschillende doelgroepen zich bevinden. Op basis van deze ervaringen kunnen wij gericht advertentie campagnes plaatsen waaruit de meeste verkopen voortvloeien. Klikt iemand op jouw advertentie in de dynamische banner? Dan wordt deze persoon direct naar jouw advertentie geleid op TrucksNL. De bezoeker heeft dan de mogelijkheid om direct contact met jou op te nemen.
Start met een advertentie booster

Weten hoe advertentie boosters voor jouw bedrijf werken?

Bel met Sam op +31 6 8218 7881 en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Sam Zomerdijk

Bel direct

Contact opnemen

Vul hieronder je nummer in. Start altijd met +31 (Nederland) of +32 (België) en gebruik geen spaties (vast- en mobielnummer is beide mogelijk).