Plaats unieke banners op ons platform

Plaats een banner op TrucksNL en maak visueel reclame voor jouw bedrijf. Wij plaatsen banners van jouw logo of organisatie direct in specifieke productcategorieën waarbinnen jouw bedrijf actief in is. Dankzij onze targeting mogelijkheden bereik je enkel de personen die voor jouw bedrijf interessant zijn.

Voordelen van banners plaatsen

  • Groter bereik
    Bouw naamsbekendheid op en val op onder bezoekers
  • Vertoningen in jouw segment
    Banners worden getoond in gerichte categorieën
  • Directe link naar jouw website
    Stimuleer het aantal bezoekers naar je eigen website

Reclame maken voor jouw bedrijf op TrucksNL

Wil jij jouw bedrijf professioneel op de kaart zetten? En wil jij vertrouwen en naamsbekendheid creëren? Kies dan voor het plaatsen van banners op TrucksNL. Door middel van bannerplaatsing komen maandelijks honderdduizenden bezoekers in aanraking met jouw bedrijf. Met banners vergroot je je naamsbekendheid en groeit het vertrouwen in jouw bedrijf. Dit zijn belangrijke aspecten in het aankoopproces bij potentiële klanten. Zij kopen namelijk eerder bij een bedrijf dat ze herkennen, dan bij een onbekend bedrijf.

Gerichte targeting op doelgroep

Het grote voordeel van bannering bij TrucksNL is dat je gericht banners toont aan een specifieke doelgroep. Hierbij wordt in de basis onderscheid gemaakt tussen banners op de home/bedrijfspagina, resultatenpagina, advertentiepagina of in een e-mailalert. Daarnaast kunnen wij een diepere segmentatie toepassen. Vertoningen worden dan afgestemd op bijvoorbeeld locatie en taal van de bezoeker, productgroep en/of subcategorie, bouwjaar of euronorm van het voertuig.

Hoe gerichter wij je banners inzetten, hoe groter de kans op succes.

Professionele bannerset op maat

Nadat wij in overleg hebben afgestemd welke segmentatie voor jouw bedrijf het beste is, kan nagedacht worden over het ontwerp van de banners. Voor onze website hanteren wij een bannerset bestaande uit 3 banners (met de afmetingen 300x250, 300x600, 970x250). Afhankelijk van jou wensen kan je zelf een set aanleveren of het design uitbesteden aan TrucksNL. Onze designers zorgen er dan voor dat jij een professionele bannerset ontvangt, voorzien van jouw logo en bedrijfskleuren. De bannerset is na oplevering geheel jouw eigendom.

Betaal enkel voor wat je gebruikt

Vooraf maken wij een inschatting van het aantal bannervertoningen dat je in een bepaalde periode kan verwachten. Wordt dit aantal niet behaald? Dan loopt de campagne kosteloos door, zolang als nodig is om het aantal afgesproken vertoningen te behalen.
Meer weten?

Optimaal resultaat met banners? Kies voor een online branding campagne

Realiseer de meeste naamsbekendheid voor jouw bedrijf door alle online marketingkanalen optimaal af te stemmen op elkaar. Met een online branding campagne worden banners op verschillende locaties ingezet. Denk hierbij aan vertoningen op TrucksNL, op meer dan 3 miljoen externe websites, in mailings en e-mail alerts.
Meer over online branding campagne

Download onze brochure met prijzen

Meer advies over reclame voor jouw bedrijf?

Wij helpen je op weg.

Bel met Rolf op +31 6 4675 0878 en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Rolf Oberink

Bel direct

Contact opnemen

Vul hieronder je nummer in. Start altijd met +31 (Nederland) of +32 (België) en gebruik geen spaties (vast- en mobielnummer is beide mogelijk).