Over ons

TrucksNL is dé online marktplaats voor gebruikte voertuigen, machines en onderdelen. Maandelijks wordt ons platform door ruim 500.000 unieke bezoekers bezocht vanuit meer dan 180 landen. Iedere dag verschijnen er maar liefst 10.000 nieuwe advertenties online die aangeboden worden door meer dan 1.500 aanbieders.

Hoe het begon

Tnl Business is in 1998 begonnen onder de naam TrucksNL. Sinds de start is het bedrijf gevestigd in Wijchen, ten zuiden van Nijmegen. Het platform voor tweedehands vrachtwagens en onderdelen begon in eerste instantie lokaal. Voornamelijk Nijmeegse handelaren waren vertegenwoordigd op de website. Al snel bleek er veel potentieel voor het platform en groeide TrucksNL uit tot een begrip binnen de eigen landsgrenzen.

Enkele jaren daarna kon internationaal succes niet uitblijven. TrucksNL ging de grens over naar België en Duitsland om gestaag ook in andere landen door te groeien binnen Europa. Ondertussen trekt het platform voor tweedehands voertuigen bezoekers en handelaren uit nog meer landen tot ver buiten Europa. Hiermee vertegenwoordigen wij een wereldwijd toegankelijk platform voor uiteenlopende gebruikers.

Waar wij staan

Momenteel is het mogelijk om in maar liefst 44 specifieke productcategorieën te adverteren. Denk hierbij aan vrachtwagens, trekkers, bouwmachines, bedrijfswagens, heftrucks, bedrijfsauto’s, personenauto’s, containers, onderdelen, uitrustingen en meer. Bovendien breiden wij regelmatig onze diensten uit en optimaliseren wij functionaliteiten om verkopers en kopers nog beter van dienst te zijn. Nationaal en internationaal.

Onze grote missie is om kopers en verkopers over de hele wereld samen te brengen. Door de gebruiksvriendelijke opzet van de website en het Trade Management Systeem is het voor beide partijen mogelijk om snel te schakelen en handelen. Adverteerders kunnen op een laagdrempelige wijze adverteren en kopers kunnen in enkele kliks snel de juiste verkoopadvertenties vinden.

Extra aandacht voor onze klanten

Om onze klanten op ons platform extra bij te staan, hebben wij ons tevens gespecialiseerd als marketingbureau. Wij hebben ons hierbij toegespitst op marketingconcepten waarmee verkopen optimaal gestimuleerd worden. Door zowel op als buiten ons platform om productadvertenties onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers, vergroten wij het bereik voor onze verkopers. Daarnaast helpen wij bedrijven zichzelf professioneel te profileren door een hoogwaardige bedrijfswebsite te realiseren. Met onze kennis en ervaring in het vak én met de inzet van onze marketingtools, bezorgen wij keer op keer grotere verkoopsuccessen voor onze verkopers.